REACTIES VAN KLANTEN

“Het is fantastisch wat Art-Mobile doet voor mensen met een beperking, niet alleen voor hen maar ook hun omgeving, heel erg positief!”
H. de Waal

“Mensen met een beperking zijn vaak al zo beperkt in hun ‘bewegingsvrijheid’ en kunnen moeilijk een plek vinden waar zij zich prettig voelen om te zijn wie ze zijn. Art-mobile biedt muziekles aan huis zodat deze mensen in huin eigen veilige omgeving plezier kunnen beleven aan een op maat aangeboden muziekles.”
Carucha Schwencke

“Een ideale manier om mensen met een beperking op een vertrouwed en veilige manier te betrekken bij culturele educatie.”
Frank Ong-ALok

“Omdat kinderen met een beperking met name ADHD en ASS veel baat en rust vinden in het maken en beleven van muziek. Ze vinden het alleen moeilijk om naar een lokatie toe te gaan waar muziek gemaakt wordt. Art Mobile brengt de muziek naar huis toe.  Ze krijgen ook individueel muziekles – therapie en op deze manier worden ze niet afgeleid door niets anders dan de muziek.”
Monica Berserik

“Muziek maken moet!! Ook als je (even) niet de deur uit kunt!”
Annelies Gent

“Muziektherapie voor mijn zoon met PDD-NOS heeft ertoe bijgedragen dat hij rust in zijn lichaam vindt. Hij weet zijn emoties in banen te lijnen, wat zonder de muziek niet mogelijk was. Hij bespeelt de piano. Omdat hij een op een begeleiding krijgt, interactie nodig is, heeft dit tevens een sociaal doel. Hij heeft geregeld optredens wat zijn zelfvertrouwen versterkt. Het geluk en plezier wat mijn jongens ervaart en ook anderen bezorgt is enorm.”
Marianne Snip

“Het is een doel dat anders is dan alle andere genomineerde doelen! De beroemde Jaap van Zweden zei het pas in het TV-programma Zomergasten treffend: “Muziek is de sleutel tot de ziel van mensen met een beperking”. Hij heeft dat gemerkt bij zijn autistische zoon: tot zijn 6e praatte die niet, maar er was wel contact via de muziek! Nu rijden er muziektherapeuten in NL die naar kinderen thuis toegaan. Dat doet Art Mobiel ook: de kinderen thuis opzoeken en muziek maken. Dat is fantastisch. Onze dochter is autistisch, ze leeft op van muziek. Thuis is een veilige omgeving. Voor gewone kinderen zoek je een muziekinstrument of een sport uit en ze gaan er naar toe. Voor kinderen met een beperking lukt dit vaak niet. We hebben lang gezocht. Tot we Art Mobiel vonden. Wij zijn heel gelukkig met Art Mobiel. En we hopen dat ze voor veel kinderen de sleutel zijn om hen te laten openbloeien.”
Chris Sol

“omdat het zo een bijzonder idee is en veel mensen ervan kunnen profiteren. er is gewoon NIX mis mee. helemaal top!”
Ingwe Mayntz

“Op een leuke en zeer prettige wijze geeft art mobile muziekles aan mensen met een beperking. art mobile geeft mensen met een beperking plezier in het maken van muziek. daardoor ontspannen ze meer en zijn ze voor hun omgeving ook weer prettigere mensen om mee samen te wonen. Niet alleen de mens met een beperking heeft dus veel plezier van art mobile, ooik zijn directe omgeving”
Marlene Doderlein de Win

“Iedereen zou de mogelijkheid moeten hebben om met muziek en kunst bezig te zijn. Voor de doelgroep van Art-mobile is dat vaak heel moeilijk, door hun ziekte vaak aan huis gekluisterd. Dat is zo positief, dat Art-Mobile dit aanbiedt aan mensen met een beperking. Om hun leven te verrijken met zulke positieve uitingsvormen als muziek, dans en kunst!”
Elies van der Linden

“Art-Mobile is een goed initiatief van de bedenker om mensen die door een beperking aan huis gebonden zijn de mogelijkheid te bieden om kunst in de vorm van muziek, dans of beeldende kunst aan huis te beoefenen. Zij komen bij de mensen thuis en biedt activerende of ondersteunende begeleiding.”
Anne-Marie Dolderman

“Art-Mobile is een goed initiatief voor mensen met een beperking die voor korte of langere tijd aan huis of instelling gebonden zijn en bezig willen zijn met muziek of beeldende kunst.”
Maureen Beek

“Muzieklessen aan huis voor mensen met een beperking is hard nodig om zo een positiever zelfbeeld te creeren, het afbreken van drempels en contact maken. Een glimlach van een autistisch kind doormiddel van muziek kan zoveel betekenen voor alle betrokken partijen, met name de familie. Het is niet te beschrijven wat muziek kan betekenen voor mensen met een beperking!”
Sander Schwencke

“Mensen die aan huis gebonden zijn( door handicap of langdurige ziekte) hebben steeds minder mogelijkheden om een hobby zich eigen te maken. Muziek is een uitstekende hobby om je weer prettig te voelen en je uit je isolement te halen.”
Eric Schulp

Laat ook een reactie achter